Bekeken: 253 keer

NoortjeLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Noortje is een zeer lieve, knuffelbare kat en is in de zomer 14 jaar geworden. Hoewel ze redelijk op leeftijd is rent ze nog steeds wel eens door het huis en heeft ze ook een speelse kant. Verder slaapt ze veel en houdt ze enorm van knuffelen. Noortje is erg aanhankelijk en vooral op mensen gericht. Ze komt niet buiten en moet ook niet naar buiten, aangezien zij dan verdwaalt. (Wel kan ze eventueel aan een tuigje naar buiten, aan een lijn in de tuin). 

Noortje kan eventueel bij een andere rustige kat geplaatst worden en is niet agressief naar andere katten, maar het liefst is zij alleen met mensen en heeft ze alle aandacht voor zichzelf. 

Mocht u interesse in Noortje hebben dan kunt u mij benaderen via 06-10313226 of mailen naar [email protected] en kunt u haar gratis met alle benodigdheden (waaronder paspoort) meenemen, wanneer er een 'klik' is en ik weet dat zij een goed nieuw baasje/vrouwtje vindt. 

Ik vind het erg jammer afstand van Noortje te doen en ben erg op haar gesteld, maar omdat de afgelopen zomer onder een schuin dak voor het beestje erg zwaar was en ik zelf veel weg ben doe ik toch afstand van haar en gun ik haar een beter huis en een lief baasje/vrouwtje.  

Noortje is gechipt, maar niet recent ontwormd of ingeënt (2 jaar geleden voor het laatst gebeurd), dit omdat zij niet bij andere katten in de buurt komt en niet buiten is geweest afgelopen jaar. 

 

 

Ras/soort: Huiskat
Kleur: zwart
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: onbekend
Kan bij honden: nee
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: ja
Ontwormd: ja
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 3 maart 2019 - 23:14
Verloopt: 2 mei 2019 - 23:14

Categorie: Katten


De aanbieder

Sibbeline
particulier
Nederland (6822BL)