Bekeken: 65 keer

TundraLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 TUNDRA ** 1 December  2016

Geslacht Teef gesteriliseerd.Ras Mix.Schouderhoogte Kleine middelmaat: 33 cm hoog en ca. 8/10 kg.Uiterlijk Tricolor, kortharig. TUNDRA heeft een halve staart.

Verblijfplaats TUNDRA is sinds medio februari in Breda (NL), in een opvanggezin met een andere hond en een vogel.

Karakter TUNDRA wordt door haar Spaanse verzorgsters beschreven als een charmant en makkelijk hondje, wat dol is op knuffelen en aandacht.

TUNDRA is pas net overgekomen naar hier. Binnenkort  zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal. TUNDRA gedroeg zich keurig tijdens de kattentest.

Bijzonderheden TUNDRA werd door onze vrienden van Adoptalo gered uit de perrera van Madrid. Van haar voorgeschiedenis is helaas niets bekend.

Profielschets adoptant TUNDRA is pas net aangekomen in het opvanggezin. Binnenkort zullen we een profielschets adoptant opstellen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 260,-- gift* + € 60,-- toeslag sterilisatie.*voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-46386168

Tussen 10.00 en 20.00 uur

*De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 februari 2019 - 11:00
Verloopt: 13 augustus 2019 - 11:00

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)