Bekeken: 150 keer

KaiLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 KAI ** 1 Oktober 2018

Geslacht Reu.Ras Mix Labrador.Schouderhoogte Wordt waarschijnlijk (grote) middelmaat.Uiterlijk Blond, kortharig.Herkomst Griekenland, Kreta*

Verblijfplaats Kapellen (België, ten noorden van Antwerpen) in een opvanggezin met kinderen en andere honden.

Karakter KAI wordt door zijn Griekse verzorgster beschreven als zeer lief en aanhalig. KAI is wel een schrokop, hij krijgt zijn eten apart van de andere honden omdat hij graag steelt.

KAI is nog maar net overgekomen naar hier. Binnenkort kunnen we meer vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal

Bijzonderheden KAI komt uit een nest van vijf pups, gevonden op straat. Hij verbleef samen met zijn zusZARA in een opvanggezin op Kreta. Ze zijn ook samen naar Nederland gereisd. De andere drie pups zijn door Silke zelf onder haar hoede genomen.

Profielschets adoptant KAI is nog een pup en moet verder opgevoed worden. Hij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die hem met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat hij zo jong is, kan hij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten gift*: € 260,--*voor deelname in onze gemaakte kosten en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van een Europees pa spoort.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl  

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+32 (0)473-870278

ma-vr: 18.30 - 23.00 uur

za/zo : 10.00 - 23.00 uur

*Met de samenwerking met Silke op Kreta gaat S.O.S. Strays terug naar haar roots. Ooit is het hier allemaal begonnen, als een opvangplek op Akrotira. Begin 2012 huurde Silke een stuk grond met daarop een oude loods aan de baai van Souda. Met behulp van ons jaarproject 2013 hebben we de vrijwilligers een stuk op weg kunnen helpen om er een degelijk asiel te bouwen. Inmiddels is dit asiel in andere handen, maar Silke blijft honden (en katten) redden. Dit doet ze met hulp van enkele opvanggezinnen waar zij de volwassen honden kan onderbrengen. Silke zelf vangt vooral pups op omdat die veel, en specialistische, zorg nodig hebben.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: blond
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Griekenland
Vergoeding: 260,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2019 - 12:21
Verloopt: 9 augustus 2019 - 12:21

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)