Bekeken: 157 keer

VaitiareLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 VAITIARE ** 6 April 2016

Geslacht Teef gesteriliseerd.Ras Mix.Schouderhoogte Klein hondje: 30 cm hoog en 5 kg.Uiterlijk Lichtbruin/wit, halflangharig Herkomst Spanje, Madrid Adoptalo.com*

Verblijfplaats VAITIARE is sinds begin februari in Maasmechelen (grens B/NL bij Geleen) in een opvanggezin met andere honden.

Karakter VAITIARE is een vrolijk, lief, slim, kroelerig en aanhankelijk hondje. Omdat VAITIARE eerder in huis geleefd heeft (zie bijzonderheden) heeft zij geen moeite met de dagelijkse routine van een leven als huishond. In huis is zij rustig en ligt het liefste bij je op schoot of op de bank. Bezoek wordt enthousiast begroet. Ook met het kleinkind (3,5 jaar) gaat zij goed om.

VAITIARE is dol op spelen, samen met de pup in het opvanggezin of alleen met een balletje of knuffel.  De roedeltaal verstaat zij goed en kan zowel met grote als kleine honden goed overweg.

Wandelen doet VAITIARE graag en ze loopt al behoorlijk netjes mee aan de riem.  Ze is volledig zindelijk. 

VAITIARE kan al even alleen thuis blijven, samen met de andere twee honden in het opvanggezin.

In de auto blijft zij keurig op de achterbank zitten

Bij andere honden Sociaal, ook met katten.

Bijzonderheden VAITIARE had een thuis in Spanje. Op een dag heeft haar baasje, zonder opgaaf van redenen VAITIARE. SAMOA en ION naar de perrera van Madrid gebracht. Gelukkig hebben onze vrienden van Adoptalo hen alle drie gered en kwamen zij naar Nederland/België voor een nieuwe toekomst.

Profielschets adoptant  VAITIARE past in veel situaties en kan zowel als hond alleen als bij een andere hond geplaatst worden.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 260,-- gift* + € 60,-- toeslag sterilisatie.*voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-46386168

Tussen 10.00 en 20.00 uur

*De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin-wit
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: tot 30 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2019 - 12:03
Verloopt: 9 augustus 2019 - 12:03

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)