Bekeken: 123 keer

HariLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 HARI IS GERESERVEERD 

 

 

 

**1 Augustus 2015

Geslacht Reu gecastreerd.Ras Mix.Schouderhoogte Klein hondje: 30 cm hoog en 6 kg.Uiterlijk Blond, halflangharig .Herkomst Spanje, Madrid Adoptalo.com*

Verblijfplaats HARI is sinds begin februari in Nederland in Beek en Donk, in een opvanggezin met een klein kind, andere honden en katten.

Karakter HARI wordt door zijn Spaanse verzorgster beschreven als een vriendelijk, vrolijk, dankbaar en grappig hondje.

 HARI is pas net overgekomen naar hier, binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal, ook met katten.

Bijzonderheden HARI werd door zijn eigenaar achtergelaten in de perrera van Madrdi. Helaas heeft deze man geen afstand voor hem getekend op dat moment waardoor HARI maandenlang allerlei processen moest afwachten voor hij legaal gered kon worden door onze vrienden van Adoptalo.

Aan al die narigheid is nu een eind gekomen en HARI zal naar Nederland reizen voor een betere baas en toekomst. Omdat zijn vacht in een verschrikkelijke staat was, is deze kort geschoren. HARI heeft overigens een erge hekel aan getrimd worden.

Profielschets adoptant Zodra HARI is aangekomen in het opvanggezin zullen we een profielschets adoptant opstellen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 260,-- gift* + € 60,-- toeslag castratie.*voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl. 

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+31 (0)6-46386168

Tussen 10.00 en 20.00 uur

*De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: blond
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: tot 30 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2019 - 11:39
Verloopt: 9 augustus 2019 - 11:39

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)