Bekeken: 75 keer

ChacalLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 CHACAL IS GERESERVEERD

 

 

** 24 Februari  2016

Geslacht Reu gecastreerd.Ras Mix.Schouderhoogte Kleine hond: 35 cm hoog en ca. 5 kg.Uiterlijk Zwart/bruin, kortharig.Herkomst Spanje, Madrid Adoptalo.com*

Verblijfplaats CHACAL is sinds begin februari in Deurne (België, bij Antwerpen) in een opvanggezin met andere honden en een kat.

Karakter CHACAL wordt door zijn Spaanse verzorgster beschreven als een zeer lief, zacht en mensgericht hondje. CHACAL is gewend aan kinderen.

CHACAL is pas net overgekomen naar hier, binnenkort zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

Bij andere honden Sociaal en wat onderdanig, ook met katten.

Bijzonderheden CHACAL werd door onze vrienden van Adoptalo gered uit de perrera van Madrid waar hij door zijn vorige baasjes was achtergelaten. Ze hebben hiervoor geen reden gegeven

Profielschets adoptant  CHACAL is pas net aangekomen in het opvanggezin, binnenkort zullen we een profielschets adoptant opstellen.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden.

Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Kosten: € 260,-- gift* + € 60,-- toeslag castratie.*voor deelname in onze gemaakte kosten, en stelt ons in staat de buitenlandse honden hier én in land van herkomst te blijven helpen.

De honden zijn allen ontwormd, geënt volgens ouderdom, gechipt, en in bezit van Europees paspoort. Ze werden voor vertrek uit Spanje dmv bloedproeven getest op de plaatselijke voorkomende zuiderse ziektes. De uitslagen waren negatief, dus gezond.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptie procedure door op www.sos-strays.nl

contactpersoon voor meer info:

[email protected]

+32 (0)473-870278

ma-vr: 18.30 - 23.00 uur

za/zo : 10.00 - 23.00 uur

*De dierenbeschermingsorganisatie Adoptalo.com heeft geen asiel maar werkt met verschillende opvangplaatsen zoals opvanggezinnen en gehuurde plaatsen in een dierenpension op jaarbasis. Zij zetten zich vooral in om honden uit een dodingstation in Madrid te kunnen herplaatsen, ook in Spanje zelf, en proberen met voorlichting en campagnes de mensen te wijzen op diervriendelijkheid en de verantwoordelijkheid van de mens voor zijn dieren.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-br
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 8 februari 2019 - 11:29
Verloopt: 16 februari 2019 - 20:06

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)