Bekeken: 37 keer

DjangoLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Django is een lieve hond, die in februari 4 jaar wordt, met ontzettend veel energie. Het liefst rent, speelt en knuffelt hij de hele dag. Hij heeft een hele goede jachtinstict waardoor hij op alles af rent, daarom kan hij ook absoluut niet met katten of veedieren samen. Aan de riem wilt hij liever niet en wordt gefrustreerd als hij dan ergens naar toe wil maar dat niet kan. Los in het bos of in een park is hij het liefst. Hij rent dan wel voor je uit maar houdt je altijd in de gaten en komt altijd weer terug. Als hij andere honden tegen komt gaat het opzich wel goed, hij kan goed spelen, maar hij kan zich wel dominant opstellen. Met andere honden in huis zou evt wel kunnen, maar we raden het niet aan. Hij luistert naar de standaard commandos en is ontzettend leergierig. Hij doet alles voor een snoepje.

Wij kennen hem vanaf 10 maanden en waren toen zijn 7e huisje. 3 jaar geleden had hij ook ontzettende benchvrees, viel uit naar alles en iedereen die tijdens het lopen voorbij kwam en sloopte alles in huis. Inmiddels is zijn bench zijn rustplek geworden en grijpt hij alleen nog maar knuffels als die in zijn bereik liggen. Tijdens het uitlaten wilt hij nog wel eens uitvallen naar een fietser of auto, maar meer uit schrik reactie.

Kinderen onder de 5 jaar vindt hij heel erg spannend. Onze dochter is nu anderhalf en hij weet af en toe niet wat hij er mee aan moet. Wij vermoeden dat hij bij vorige baasjes mishandeld is geweest want als je te dicht langs hem loopt als hij is de kamer ligt te slapen wilt hij nog wel eens opschrikken.

Het is wel echt een knuffel beest die het liefst, ongeacht zijn grootte, graag op schoot of tegen je aan ligt op de bank. (Bij ons nooit gemogen) Hij heeft iemand nodig die stevig in zijn schoenen staat en hem goed op zijn plek weet te houden. Hij heeft een concequente baas nodig want bij 1 klein gaatje is hij terug hij af en luistert hij liever alleen naar zichzelf. Een sportiefbaasje die veel met hem rent of aan de fiets wilt leren rennen zou ook perfect voor hem zijn. Het aller belangrijkste is dat hij zijn energie kwijt kan. Thuis is hij waaks als er een hond langs loopt, maar niet als de deurbel gaat of als er post door de brievenbus wordt gegooid. Hij is vriendelijk tegen iedereen die binnenkomt en wilt gelijk spelen.

De grootste reden waarom wij onze Django willen herplaatsen is omdat hij zo ontzettend veel energie heeft en wij de uitlaatklep daarvoor niet genoeg kunnen bieden. Hij gaat 1x in de 2 weken een aantal uren met een uitlaatservice mee (individuele loop), maar omdat het nu een gewenning is, is ook dat te weinig. Helaas hebben wij niet de financiele middelen om hem vaker met de uitlaatservice mee te laten gaan.

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: 3 kleur
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij kinderen tot 8 jaar: nee
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: trekt
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Belgie

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 6 december 2018 - 11:05
Verloopt: 4 februari 2019 - 11:05

Categorie: Honden


De aanbieder

Django1702
particulier
Nederland (1702GN)