Bekeken: 164 keer

GiraLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

GIRA is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/10/2014. Ze is een middelmaatje: 44 cm en 15 kg.

GIRA verblijft in een opvanggezin in Spanje. Bij geschikte kandidaat-adoptanten kan GIRA meereizen met een volgend transport naar NL/B.

Haar Spaanse verzorgers omschrijven GIRA als een lieve, vrolijke en speelse hond. GIRA verblijft in een Spaans opvanggezin samen met andere hond en katten en ze is met allen zeer sociaal.

GIRA werd gevonden met een elleboog dislocatie (uit de kom) waar al lange tijd niets aan gedaan was. Toen La Protectora de zorg voor haar op zich nam werd ze aan haar elleboog geopereerd. Het gaat nu goed met GIRA, ze heeft geen pijn en kan alles met haar pootje, maar ze mankt nog wel een beetje. GIRA heeft geen speciale zorg of medicijnen nodig. Er wordt ook voor de toekomst geen problemen verwacht. Er moet enkel rekening mee gehouden worden dat ze met haar manke pootje iets kwetsbaarder kan zijn dan honden met gezonde poten.

Voor GIRA zoeken we een liefdevol thuis bij mensen die het geen probleem vinden dat ze een beetje mank loopt.

Om onze opvangplekken niet te bezetten komen deze honden alleen in aanmerking voor "optie adoptie". Als u interesse heeft in één van deze honden, houdt dat in dat u het betreffende hondje bij aankomst in huis neemt en S.O.S Strays de eerste twee weken zorg draagt voor de voeding en eventuele medische kosten en na twee weken u het hondje officieel adopteert of bij het niet klikken, opvangt tot er een andere adoptant is die interesse heeft in het hondje.

Let wel: Stichting S.O.S Strays vergoedt tijdens de optie adoptie periode alleen de kosten (indien nodig) voor ziektes zoals die bij alle honden voor kunnen komen (b.v kennelhoest, diarree ). Dit alleen na overleg met de contactpersoon van Stichting S.O.S. Strays. Problemen en de eventuele daarbij komende kosten die te maken hebben met de Special Care aandoening worden niet vergoed.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Steef: [email protected] of +31 (0)6-19987025 Bereikbaar vanaf 19.30 uur

Ras/soort: Kruising
Kleur: bruin-wit
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 160,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 juli 2018 - 09:29
Verloopt: 10 september 2018 - 09:29

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)