Bekeken: 182 keer

PanchoLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

PANCHO is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/01/2011. Hij is een middelmaatje: 40 cm hoog en 16 kg. PANCHO heeft een lang lijf.

PANCHO is een rustig hondje en vriendelijk naar mensen, kinderen en andere honden. PANCHO wordt in het opvanggezin Boy genoemd, omdat de andere hond in het gezin Nacho heet en dit teveel op elkaar lijkt. PANCHO is een intelligent hondje die met een geduldige aanpak snel leert. PANCHO is volledig zindelijk. 's Nachts verblijft PANCHO in de bench. Hij kan enkele uren alleen thuis blijven en vertoont geen verlatingsangst. Hij wandelt keurig mee aan de riem zonder te trekken. In het park nemen de andere honden hem onmiddellijk op in de roedel. PANCHO kan op verantwoorde plekken los lopen. Hij luistert goed als je hem roept. De conditie van PANCHO moet wat verder opgebouwd worden. Hij is duidelijk niet veel gewend. PANCHO gaat probleemloos mee in de auto.

Voor PANCHO zoeken wij adoptanten die hem met een liefdevolle aanpak verder laten openbloeien.

PANCHO is nog maar net overgekomen naar hier en verblijft momenteel in Haarlem, in een opvanggezin met een andere hond en een kat. 

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Elvira: [email protected] of +31 (0)6-46386168 Bereikbaar tussen 10.00 en 20.00 uur

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-wit
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 300,00 EUR

Aanvullende informatie

Geplaatst: 15 april 2018 - 14:59
Verloopt: 14 juni 2018 - 14:59

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)