Bekeken: 119 keer

NieblaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

NIEBLA is een lieve kruising, geboren omstreeks 25/11/2015. Ze is een middelmaatje: 44 cm hoog en 8,5 kg.

NIEBLA is een speels en aanhankelijk hondje. De eerste dagen moest ze haar plekje nog vinden in het opvanggezin, maar nu is ze al goed gewend. Op wandeling is ze nog wat onzeker, zeker wanneer ze in druk verkeer terechtkomt. Tegen andere honden durft ze wel eens blaffen, mogelijks is ze nog onzeker omdat alles zo nieuw is. NIEBLA is heel erg blij wanneer ze haar eten krijgt. Ze heeft flinke eetlust, hoewel je dat nauwelijks kan geloven wanneer je haar fijne bouw ziet.

NIEBLA verblijft momenteel in Wommelgem (België bij Antwerpen) in een opvanggezin met andere honden.  Ze was tot kort geleden een hond die gehouden werd op een terrein in Spanje waarbij gebruik gemaakt werd van een elektrische band. 

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Petra: [email protected] of +32 (0)473-870278 Bereikbaar op ma-vr: 18.30 - 23.00 uur  en za/zo : 10.00 - 23.00 uur

Ras/soort: Kruising
Kleur: grijs-bruin
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 320,00 EUR

Aanvullende informatie

Geplaatst: 15 april 2018 - 14:56
Verloopt: 14 juni 2018 - 14:56

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4453AR)