Bekeken: 93 keer

VayaLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Zoek je een speels , gehoorzaam en onderdanige viervoeter? Dan is Vaya jouw meisje. Dit leuke ding heeft maar 1 plezier en dat is zich amuseren onder de vorm van rennen, spelen en knuffelen. Ze is erg sociaal met andere honden en gemakkelijk in de omgang. Ze is bereid voor haar baasje te werken en ze is zeer leergierig. Vaya is een kruising jachthond maar niet groot en eerder tenger gebouwd. Het is in dat opzicht een echt meisje.. Tot voor kort is haar leven niet echt over een leien dakje gelopen. Samen met nog andere jachthondjes werd ze gevonden en dit opgesloten in een kattenkooi bij een Turkse “ dierenvriend “ . Fysiek is ze nog steeds herstellende van ondervoeding. Maar gelukkig is Vaya ondertussen wel al 1 enorme brok geluk ! Wat is het mooi de dieren zo te zien openbloeien… ! Al haar ellende moet nu worden gecompenseerd met veel liefde en tederheid. Wie voelt zich geroepen om dit geluk te delen samen met ons lief meisje, Vaya ?

Vaya op Youtube : https://youtu.be/7Er3nGT_t7Q

Teef- gesteriliseerd Kruising Jachthondje 50 cm hoog 1 jaar oud adoptie bijdrage : 365 euro(Inclusief chip en eigenaars registratie) Land van herkomst : Turkije

Vaya is in orde met : hondsdolheid en coctail vaccinatie , Ontwormd en ontvlooid , gestereliseerd , gechipt , titer bepaling en paspoortje.

Voor meer informatie over Vaya ? [email protected] www.sosstraathonden.com

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit-zwart
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Turkije
Vergoeding: 365,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 28 september 2017 - 15:21
Verloopt: 27 november 2017 - 15:21

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS straathonden Turkije
asiel/dierenopvang
BelgiŽ (8920)