Bekeken: 180 keer

DoerakLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Hallo allemaal! Mijn naam is Doerak en ik ben 10 jaar oud. Ik was vroeger de kleinste van mijn nestje en dat zie je nog wel een beetje. Mijn kopje hangt een beetje scheef en aan één kant krijg ik mijn ooglid niet dicht. Gelukkig kan het witte vlies over het oog wel gewoon dicht, waardoor ik geen problemen met mijn oog heb. Ik heb bijna altijd honger en als ik iets teveel heb gegeten dan komt het er soms weer uit, oeps! De Bewaker van mijn Eten doet zijn best om me precies genoeg eten te geven, maar meestal kan ik nog een paar brokjes van de andere kat in huis stelen! Als ik precies genoeg krijg dan gaat het bijna altijd goed. De dierenarts heeft me door de jaren heen een paar keer gecontroleerd en heeft gezegd dat ik helemaal gezond ben.

De Bewaker van mijn Eten gaat samenwonen met zijn vriendin in een huis waar ook al katten rondlopen en dat ook een beetje klein is. Dat wordt me veel te druk. Daarom ben ik op zoek naar een rustig plekje. Ik vind het prettig om als enige kat in huis te wonen, maar ik tolereer naast de Bewaker van mijn Eten al jaren een grote kater in mijn huis. Hij denkt altijd dat hij heel wat is, maar ik kan hem heel goed aan! Meer dan één andere kat of andere dieren in huis wil ik liever niet. Ondanks mijn avontuurlijkheid is het me nog nooit gelukt om sneller door de deur te komen dan de Bewaker van mijn Eten, dus buiten ben ik nog nooit geweest.

Overdag vind ik het leuk om het huis te onderzoeken. Er zijn altijd weer nieuwe plekjes om te ontdekken. Soms ruikt het er net even anders en heeeeel soms staat er zelfs ineens ergens een enorme doos! Wat een heerlijkheid, ik kan me niets lekkerders bedenken dan mezelf verstoppen in een kartonnen doos. Als ik zeker weet dat er niets meer te ontdekken is dan zoek ik een fijn plekje op om te slapen. Als er toevallig een schoot in de buurt is, dan is die voor mij niet veilig! Een warme schoot om op te slapen is een goede nummer twee, na de kartonnen doos. Na mijn dutje heb ik zoveel energie dat ik graag wil spelen. Dan hoor ik de Bewaker van mijn Eten een papiertje frutselen en dan weet ik al hoelaat het is! Soms kan ik wel twintig minuten achter één propje aanrennen dat ik dan de hele woonkamer doorjaag! Je huis is met mij erbij gegarandeerd spin- & vliegen vrij.

Als ik je net leer kennen kijk ik vaak nog even de kat uit de boom en kan ik misschien een beetje kattig overkomen. Maar als we elkaar eenmaal vertrouwen, pas dan maar op, want dan zijn je schoot en je aandacht van mij!

Als je een keer langs wilt komen of meer over me wilt weten, dan kun je het beste contact opnemen met de Bewaker van mijn Eten. Hij wil zelf trouwens ook nog iets zeggen:

Met pijn in mijn hart zoek ik een nieuw huisje voor Doerak, de lieve poes waar ik mijn huis al 10 jaar mee deel. Het huis waar mijn vriendin en ik gaan samenwonen is veel te klein voor 3 katten.

Omdat doerak niet recent gevaccineerd en ontwormd is wil ik voordat je haar in huis neemt met haar naar de Dierenarts gaan om dat te regelen. Ook laten chippen is daarbij een optie. Dat heb ik niet laten doen, omdat ze altijd een binnenkat is geweest. Ik kan ook alleen het financiële deel op me nemen, zodat je zelf met haar naar de dierenarts kunt. Net wat je zelf het prettigst vindt, daar komen we wel uit.

Het allerbelangrijkste vind ik dat ze een goed huisje krijgt. Ik zou het erg leuk vinden om zo nu en dan nog eens een foto te krijgen om te zien hoe het met haar gaat.

Ras/soort: Europese Korthaar
Kleur: schildpad
Leeftijd: 9 jaar of ouder
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
Kan bij andere katten: ja
Kan bij honden: onbekend
Gaat op de kattenbak: ja
Knuffelbaar: ja
Chip/tatoeage: nee
Ontwormd: nee
Herkomst: Nederland

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 22 september 2017 - 13:08
Verloopt: 21 november 2017 - 13:08

Categorie: Katten


De aanbieder

c.williams
particulier
Nederland (3706CS)