Bekeken: 182 keer

NijntjeLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

 Met verdriet verkoop ik mijn konijntje. Vanwege dat ik voor het eerst mama ben geworden heb ik helaas geen tijd of energie meer voor haar en zoek ik iemand of een gezinnetje die dat wel heeft.

Ze vind het heerlijk om te wapperen met haar oren, te graven, door de huiskamer te rennen en om te rollen om een dutje te doen. Ook maak ze gekke sprongetjes in de lucht. Ze vind het niet fijn om opgepakt te worden maar wel als ze eenmaal aan je gewend is geaaid of geknuffeld(op de grond een arm omheen) te worden. Als je naar haar toe komt lopen maakt ze van die leuke zachte zoemgeluidjes waarmee ze laat weten dat ze dol op je is. We hebben ook een poes thuis en die gaan samen prima met elkaar om, alleen vind de poes het leuk om af en toe tikkertje te spelen.

Nijntje heeft haar vaccinaties gehad maar moet binnekort opnieuw worden gedaan. Ik had €45 betaald voor 3 vaccinaties. Ook is ze gesteriliseerd (heeft €120 gekost) maar gelukkig beet en sproeide ze niet meer. 

Omdat ze dol is op haar speeltjes vooral der knuffel krijgt u die mee. Ook de kooi met wc bak en aparte drinkfles (waar je geen vervelend balletje steeds van hoort), de ren, hooi, hennepvezel (stofarm zaagsel) en voer van Selective krijgt u erbij. 

Sorry de fotos krijg ik niet recht. Voor meer foto's kunt u vinden op marktplaats.

Ras/soort: Dwergkonijn
Kleur: 3-kleur
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Geslacht: vrouwelijk
IngeŽnt: ja
Ontwormd: onbekend
Kan bij kinderen: ja
Vergoeding: 50,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 9 augustus 2017 - 12:41
Verloopt: 8 oktober 2017 - 12:41

Categorie: Knagers/Konijnen


De aanbieder

Deniise-B
particulier
Nederland (6717XA)