BEESIEZ RSS: aanbieding https://www.beesiez.nl/ BEESIEZ Copyright BEESIEZ. The contents of this feed are available for non-commercial use only. https://www.beesiez.nl/ <![CDATA[Dwerghamster]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27224 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27224beesiezimg_20210317_12_1616014201.jpg"/>  Op 15 maart zijn er bij ons ongeveer 5 russische dwerghamsters geboren. Ze mogen rond 19 april naar hun nieuwe eigenaar. Zodra we ze mogen oppakken gaan we ze natuurlijk meteen laten wennen aan onze handen en aan het oppakken zodat U straks een lieve en tamme hamster heeft die ook geschikt is voor kinderen. Wilt u er 1 reserveren? Stuur maar een berichtje via hier of via 0624949855. Voorkeur voor geslacht en kleur kan je natuurlijk aangeven! (Het vorige nestje had grijs (wildkkleur pearl), Oranje (mandarijn), En wit met een oranjeachtige streep (mandarijn pearl). Als u er 1 reserveers krijgt u elke week een update en fotos van ons.

Uiteraard is het geslacht en de kleur nu nog onbekend. Foto's worden geupdate. Prijs kunnen we overleggen!

De aanbieder: Hamsterpichu

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
Hamsterpichu Wed, 17 Mar 2021 20:48:38 GMT
<![CDATA[Moon]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/27163 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb27163beesiez121639ee-744c-4_1614812973..jpg"/>  Moon is nog een jonkie die ik tijdelijk heb overgenomen van iemand die perongeluk een nestje had gekregen. Ik ben voor moon opzoek naar een goude huisje. 

 

De aanbieder: Jodeypen

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
Jodeypen Wed, 3 Mar 2021 23:07:43 GMT
<![CDATA[konijnen]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/26910 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb26910beesiez20200706_195605_1610538168.jpg"/> Ik zoek een nieuw huisje voor mijn 2 konijnen witje en nijntje met spoed.

Het zijn 2 mannetjes, beide gecastreerd. 

Geboren op 12 april, dus nog geen 1 jaar oud.

De kooi en toebehoren, zak hooi,zak zaagsel,grote zak voer,2 speel tunnels,waterfles en wctje.

De aanbieder: Naomilovexx

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
Naomilovexx Tue, 12 Jan 2021 21:27:19 GMT
<![CDATA[Lily]]> https://www.beesiez.nl/huisdier/25948 <img src="https://www.beesiez.nl/thumb25948beesiezIMG_20190227_175452.jpg"/>  Waarom ik afstand moet doen van Lily Met pijn in mijn hart moet ik afstand doen van mijn lieve meisje Lily. Haar maatje, Tommie (het witte konijn te zien op de foto's) is overleden. Lily is een zeer sociaal konijn, naar iedereen, en heeft echt de aandacht nodig van een maatje, mensen, of andere dieren. In ieder geval niet zoals nu alleen buiten in een hok zonder haar maatje..

Persoonlijkheid Lily is bij ons gekomen als een "binnenkonijn". Ze is zeer enthousiast en laat zich lekker makkelijke aaien en knuffelen. Zoals ieder ander konijn, houdt ze niet heel erg van opgepakt worden, maar wel van kroeltjes!! Ze kan met andere dieren, zoals honden, en kan heel gemakkelijk gekoppeld worden. <3 Absoluut geen problemen mee gehad met mijn mannetjeskonijn Tommie.

Nu is ze een "buitenkonijn". Dit omdat ze graag rondrent en ik haar meer gun dan een hokje binnen, maar een lekkere tuin/balkon om te rennen. :) Ze is nu wat groter (zie laatste foto's) dan ze in het begin was en heeft een mooie kraag onder d'r bekkie.

Belangrijke info Ze is een gezond konijn, niet gesteriliseerd, heeft een geweldig leuke en lieve persoonlijkheid en word helemaal happy van eten (dan gaat ze rondjes rennen). We schatten haar ongeveer 2 jaar in december. (Vorige eigenaar wist niet precies wanneer ze geboren was)

Extra's! Ik heb nog een buitenhok voor Lily. Dit hok mag u met Lily meenemen, aangezien wij verder geen konijnen meer hebben! Als u ervaring met konijnen heeft, zult u weten dat ze knagen, knagen, knagen, dus het hok is niet de mooiste meer, maar ziet er (vind ik) cute uit! Het hok is voorzien van anti-knaagstrips, volledig afgesloten, kan aan de zijkant helemaal open en aan de voorkant afzonderlijk met 2 kleine deurtjes. We hebben een 2e verdieping + trapje gemaakt, een "binnenhokje" en een plas/poepbak.

Ook heb ik een binnenhok van Lily te zien, dit mag u ook meenemen als u van plan bent het konijn binnen te halen (dit kan onder bepaalde omstandigheden, kunt u googlen) of wanneer handig is..

Ik heb ook nog een vervoersbox om haar eventueel mee te vervoeren. Dit mag ook mee.

Verder mag al het eten mee en borstels, waterflesjes, bakjes, hooi.. Alles wat er over is. It's really the full package!

Het enige wat ik niet weet, is hoe ze met kinderen is, aangezien ik die niet heb! Maar ik kan me niet voorstellen dat ze niet met kinderen kan, aangezien ze verder met jan en alleman kan. :)

Verkoop Aangezien ik echt een leuk huisje voor haar wil, zou ik graag weten waar ze terecht komt. Niet dat ik langs wil komen, haha, maar er zijn mensen op Marktplaats die konijnen aanschaffen voor andere lugubere redenen (slangen bijvoorbeeld....), dus daar zal ik wel naar vragen...

De aanbieder: ginnyw

Categorie: Knagers/Konijnen

]]>
ginnyw Sat, 25 Jul 2020 13:48:09 GMT