Bekeken: 36 keer

BabasLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

BABAS is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/03/2017. Momenteel is ze 38 cm hoog. De Spaanse dierenarts verwacht dat BABAS, als ze volwassen is, ongeveer 6 à 9 kg zal wegen.

BABAS komt begin september over naar hier en gaat naar Belfeld, in een opvanggezin met een andere hond, twee katten, een vogel en cavia’s. Ze wordt door haar Spaanse verzorgers beschreven als een zeer lief maar wat verlegen hondje, ze zoekt graag steun bij mensen. BABAS vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en is duidelijk blij om geprezen te worden. Ze is sociaal met andere honden en trekt zich mentaal graag aan op. Ze was bang voor de katten tijdens de kattentest. Zodra BABAS is overgekomen naar hier zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

BABAS is nog een pup en moet nog verder opgevoed worden. Zij past bij mensen die begrijpen dat een pup van alles te leren heeft en die haar met een positieve opvoeding op willen laten groeien tot een sociale volwassen hond. Omdat zij zo jong is, kan zij niet geplaatst worden bij mensen die te veel uren afwezig zijn.

BABAS en haar zusje Nena zijn op straat gevonden in Vedra: een nest van vier pups. Ze waren bang en zaten vol parasieten. Gelukkig gaat het nu goed met de pups en zullen BABAS en Nena naar Nederland reizen voor een toekomst als Nederlands of Belgisch huishondje. Hun broer en andere zusje hebben ondertussen een thuis gekregen in Spanje.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Dania: [email protected] of +32 (0)470-647481 Bereikbaar tot 19.00 uur

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: zwart-br
Leeftijd: jonger dan 1 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: nee
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: niet gewend
Kan alleen thuis blijven: nee
Zindelijk: nee
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: nee
Geslacht: vrouwelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 235,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 augustus 2017 - 12:06
Verloopt: 11 oktober 2017 - 12:06

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4385GS)