Bekeken: 71 keer

FloopyLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

FLOOPY is een lieve kruising, geboren omstreeks 01/03/2011. Hij is een kleine middelmaat: 35 cm hoog en 8 kg.

FLOOPY komt binnenkort ter herplaatsing terug bij één van onze opvanggezinnen.

FLOOPY (wordt nu Sammie genoemd) is een heel vrolijk en lief hondje en leert makkelijk. FLOOPY vindt het heerlijk om 3x per week mee hard te lopen (5 à 10 km) en loopt dan los mee en volgt keurig. Hij loopt niet weg en heeft geen jachtinstinct. FLOOPY luistert erg goed en kent diverse commando's. Ook aan de riem lopen doet hij keurig. Lekker snuffelen hier en daar vindt hij fijn. FLOOPY kent geen enkele angst buiten. FLOOPY vindt het fijn om te spelen, maar dan met name met andere honden. In huis is FLOOPY rustig en ligt het liefste op schoot of in de buurt van de baas, maar een mand is ook prima. FLOOPY kan prima enkele uren alleen thuis zijn. Wel vindt hij het fijn naar buiten te kunnen kijken. FLOOPY slaapt 's nachts los en dat gaat prima. FLOOPY is sociaal met alles en iedereen, ook met kinderen. Als er iemand aan de deur komt, wil hij nog wel eens een blafje laten horen om het bezoek te verwelkomen. FLOOPY is een makkelijke eter en heeft geen baknijd. Autorijden is voor hem geen probleem en hij gedraagt zich rustig en wordt niet wagenziek. Kortom: FLOOPY is een lief, makkelijk en vrolijk hondje! Zodra FLOOPY bij ons is teruggekomen, zullen we meer kunnen vertellen over karakter en specifiek gedrag in huis.

FLOOPY is sociaal, zowel met andere honden (groot en klein) als met katten en kinderen.

FLOOPY past gezien zijn sociale karakter in veel gezinnen. Omdat FLOOPY het heerlijk vindt om mee hard te lopen, zoeken wij een gezin dat het leuk vindt om ook af en toe actief met FLOOPY dingen te ondernemen.

FLOOPY was zeer gelukkig geadopteerd. Door persoonlijke omstandigheden van de adoptante, zoeken wij voor FLOOPY een nieuw huis.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interesse, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Elvira: [email protected] of +31 (0)6-46386168 Bereikbaar tussen 10.00 en 20.00 uur

Ras/soort: Kruising
Kleur: wit
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: ja
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: ja
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: ja
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: ja
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 240,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 11 augustus 2017 - 21:54
Verloopt: 10 oktober 2017 - 21:54

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4385GS)