Bekeken: 116 keer

MimbreLaat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

MIMBRE is een lieve kruising, geboren omstreeks 01-01-2016. Hij is een kleine hond: 30cm hoog en 6,1kg.

MIMBRE is nog maar net overgekomen naar hier en verblijft momenteel in Schoten (België, ten noorden van Antwerpen), in een opvanggezin met 5 eigen honden.

MIMBRE werd door zijn Spaanse redders beschreven als een zeer vriendelijk en speels hondje wat dol is op aandacht. Hij is dol op knuffelen en makkelijk in de omgang. MIMBRE is inderdaad een geweldige lieve hond. Het is echt een schatje. Hij houdt enorm van knuffelen en mag graag op schoot zitten en geaaid worden. Wel moet je een beetje oppassen dat je hem niet op een troon zet; als je hem een vinger geeft, ben je dadelijk je hele arm kwijt. Ondanks het feit dat MIMBRE een heel lief hondje is, heeft hij dus toch wel wat consequente leiding nodig om niet uit te groeien tot een klein tirannetje. Met de eigen honden van het opvanggezin heeft MIMBRE geen probleem. Hij slaapt vrij in de woonkamer, blaft dan niet en is ook zindelijk.

MIMBRE is sociaal met andere honden en ook met katten, kippen, paarden, en geiten.

MIMBRE kan bij iedereen terecht die tijd genoeg heeft om hem de nodige aandacht te geven en die zich bewust is van het feit dat ook kleine hondjes de nodige opvoeding nodig hebben.

MIMBRE werd op straat aangetroffen, het team van Adoptalo is dagen bezig geweest om zijn vertrouwen te winnen en hem uiteindelijk te vangen. MIMBRE is nu één van de hondjes die nu naar Nederland mocht reizen voor een nieuwe toekomst.

LET WEL: Al onze honden hebben een (meer of minder heftig) verleden, hierdoor kunnen ze lichamelijke gebreken hebben door bijvoorbeeld minder goede voeding op jongere leeftijd, gebrek aan medische zorg of door verwaarlozing en/of mishandeling. Wij gaan er van uit dat u als adoptant zelf kunt bedenken of u draagkrachtig genoeg bent om eventuele medische kosten in de toekomst te kunnen betalen of om een huisdierenverzekering af te sluiten na adoptie. Wij doen onze uiterste best om onze honden zo goed als mogelijk ter adoptie aan te bieden en indien er medische problemen bekend zijn, zullen deze zeker gemeld worden. Stichting S.O.S. Strays is niet verantwoordelijk voor onkosten na de adoptie.

Heeft u interese, lees dan eerst de adoptieprocedure op onze website: www.sos-strays.nl

Contactpersoon voor meer info is Suzanne: [email protected] +31 (0)6-44599440

 

Ras/soort: Kruising
Kleur: beige -wit
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: ja
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: goed
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: ja
Schofthoogte: 30 tot 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Spanje
Vergoeding: 285,00 EUR

Foto's

Aanvullende informatie

Geplaatst: 12 augustus 2017 - 11:45
Verloopt: 11 oktober 2017 - 11:45

Categorie: Honden


De aanbieder

SOS-Strays
asiel/dierenopvang
Nederland (4385GS)